Vybraný příspěvek

,,Bubeník"

,,Svatý Václav" (prosíte jej bez ustání by nedovolil Vám zhynouti) ,,spolu se Mnou" pějeme textově, zde, nyní v dál: ...

pondělí 28. září 2020

Líto, je **Mi** Líto.. Českého Lidu, jeho osudu, který jste Mu politická garnituro napostulovali za uplynulé čtvrtstoletí i doposud.. po fašisticku, a rádi se rochníte pojmenováváním daného stavu jako že Lid je na úrovni nevolníků, nevolnic.. sebranko fašistická vůči Lidu Českému.. i dnes to z prostor senátu ČR ,,TRESTUHODNĚ" zaznělo, jak jsem si všiml..

 Marnost nad marnost..
.. Rádoby politikaření
Českého.. 

aneb:

Když si TO
hajzli fašističtí
,,senát České republiky"
spolu s jejich i servilně hudebními přisluhovači
,,dávají". 

Tak se dá charakterizovat dnešní 

!!! ,,výkvět" fašistickej !!! 

na ČT24 v programu České televize o ,,slavnostním předání medajlí Vystrčilem, jejich předsedy ve šlépějích fašisty vůči Českému Lidu předchůdci Kubery.

Jestli si fašouni, fašistky, myslíte, nebo jste si mysleli, že Váš spolufašismus vůči Českému Lidu spolu s vládou a spolu s celou opozicí (vyjma Lidu korektních Pirátů) jste Mu, Lidu Českému chtěli servírovat coby ,,pozlátko", tak jste SE  SPLETLI !!! 

Ten pořad mi bliknul na obrazovce asi tak na 5 vteřin, možná na deset.. nežli jsem telku uvedl opět tlačítkem do stavu off, ale to, co jsem viděl a zaslechl, mi stačí k obrazu o stavu situace dokonale.. no, bez překvapení.. je však celkem s podivem, s jakou okázalostí se fašismem tím zúčastnění fašouni, fašistky, rochní. 

Časem ,,spadne klec" STVOŘITELE, 
A Vy, 
fašouni, fašistky, 
Rádoby političtí Čeští, 
si budete moci svou lásku jít zhudebnit leda tak do drůbežárny.. Tedy, pokud Vás od tamtud slepice nevyženou sviňským krokem..

NIKDO, z Lidí, kteří se na tomto fašismu kdy podíleli, podílejí, z uvedených kruhů politických i třeba jen tím, že mlčky fašismus ten se ani nesnažili a nesnaží, návrhem pozměňovací ho zákonů SMYSLUPLNĚ KU LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI,
Nikdo takový.. taková,
NEMÁ
v České politice parlamentní, vládní, senátní, ani v pozici oficiálně ceremoniálně úřadující osoby prezidenta..prezidentky České republiky
CO POHLEDÁVAT !!!

STYDÍM SE ZA TO, CO PROBĚHLO DNES NA OBRAZOVCE ČT24 v uvedeném programu v senátu České republiky. 

Stydím se za politiky, političky vládní, parlamentně senátní
(vyjma Lidu korektních Pirátů)

Upozorňuji, že jakékoli
křivárny, i na úrovni pokusu, pokusů o ně
 v životě, o to víc ve sféře politiky vůči Lidu, vůči tak i Mně, i ze strany médií či kohokoli jiného
NESTRPÍM
A JSOU, 
A BUDOU VŽDY BEZ VYJÍMEK "RUKOU STVOŘITELE V ČASE" PO ZÁSLUZE 
I INDIVIDUÁLNĚ, NÁLEŽITĚ
ZTRESTÁNY !! ZTRESTÁVÁNY. .. Ať jsi kdokoli. 

~~

~~~
píseň.. JMÉNEM:
,,CELÉHO ČESKÉHO LIDU", 
myslím, výstižná situaci..

postavili jste nad Českým obyvatelstvem ,,dům fašistickej bez dveří".. 
.. a tak:
( Hana Zagorová ) 

,,Nemůžete si, fašouni, fašistky ti.. myslet, že **Já** bych se s Vámi kdy družil, či nějak servilně vybavoval. Na to ZAPOMEŇTE."

~~~