Vybraný příspěvek

,,Bubeník"

,,Svatý Václav" (prosíte jej bez ustání by nedovolil Vám zhynouti) ,,spolu se Mnou" pějeme textově, zde, nyní v dál: ...

pátek 9. října 2020

Ve světle zdravého rozumu a petice a zprávy pana MUDr. Jana Hnízdila (viz www Link níže) , s níž souhlasím, musím dodat toto: A kde máte, Primulo s Babišem a spol, jistotu, že Vámi otestování Lidé v daném okamžiku na Covid negativní se v příští vteřině, minutě, hodině, dni, měsíci.. skutečně nenakazí ??!! Jste trapní. Spíše jde o fašistické politikum, kde se Babišinec psychologický předvolebně rádoby zviditelňuje, a před blížícím se datem 11.listopadu se snaží udržet s využitím, či spíše se zneužitím institutu ,,Nouzový stav" ku udržení ticha a klidu v ČR od případných možných demonstrací.. Jan Hnízdil: Musí se zastavit v testování hon na zdravé lidi a vrátit zdravotnictví jeho původní poslání

Také Prymulou avizovaná hromadná testovací akce obyvatelstva je v tomto světle poněkud pofidérním plánem. Tomu odpovídá i poněkud až brutálně fašisticky napomenutí lékařů, kteří petici sepsali a podepsali. A inklinování ku kde je to jen možné militarizaci armádě policejně v takovýchto případech má být PR manipulací s podvědomí obyvatelstva..(jak je jejich zvykem) Komu jinému vhodí Lidé většinově volební hlas do urny v roce 2021 při parlamentních volbách, nežli tomu, těm, kdo se jim.. obyvatelstvu, dostal(i) až pod kůži?.. v tomto případě až takřka do morku kostí.. ŽE ?? 
TOŤ názor **Můj**. 
~~


~~
Správná cesta je:

CELOSTNÍ, (tedy
 i :

kde jádrem systémově 
je, **zůstávají**: 
**A**:

 
~~
IMUNIZACE OBYVATELSTVA:

**A**:
Do čehož NEpočítám až tak vakcinaci, nýbrž zejména  Cestu vnitřní STRAVOU, UMÍRNĚNOSTÍ v životě, a vše, o čem zde píši. 

A Lidé dobrovolně zdravým rozumem pochopí, 
že:
s alkoholem, s drogami, 
s cigaretami.. 
s třtinovým cukrem v potravinách a v nápojích,
s průmyslovou fruktózou.. 

to Nepůjde. 

,,Slaďte UMÍRNĚNĚ OVOCEM."

Vedle ,,rouškoví", dle situace.. :

Zkraťte v zákoníku práce ČR povinnou pracovní dobu u pracovních poměrů na hlavní pracovní poměr (HPP) na polovinu z osmi na 4 hodiny denně, s možností si z vůle zaměstnanců dobrovolně pracovní dobu dohodou se zaměstnavateli delší SPOLU S ÚPRAVOU MINIMÁLNÍ MZDY "NA HODINU (HODINOVÉ MZDY) NA ČÁSTKU 400,-KORUN(CZK)!!" s každoroční valorizací. 

Zvyšte NEzabavitelnou částku exekutory, exekutorkami, také při vstupu do tak zvaného oddlužení insolvenčními správci, na úroveň, aby VŽDY LIDÉ Z NÍ BYLI S TO UHRADIT SI NÁJEM BYTU + ZDRAVÉ DŮSTOJNÉ ŽIVOBYTÍ.. DLE i: "VŠEOBECNÉ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN" , KTEROU ČESKÁ REPUBLIKA i: "Podepsala" . 

Upravte, rozšiřte, seznam NEzabavitelných věcí exekutory, exekutorkami, o:
veškerou bílou domácností techniku, veškerou v domácnosti výpočetní techniku a mobily, o sportovní vybavení, sportovní potřeby, o zdravotnické pomůcky. 

ZAVEĎTE BEZPODMÍNEČNÝ ZÁKLADNÍ PŘÍJEM VŠEM garantující DŮSTOJNÉ, TEDY SAMOSTATNÉ BYDLENÍ V BYTĚ + ZDRAVÉ DŮSTOJNÉ ŽIVOBYTÍ. 

Nemyslete si, politici, političky, že zavřete Lidem možnosti se realizovat ZDRAVĚ, ŽÍT ZDRAVĚ, I SE DEMOGRAFICKY PRORODINNĚ BEZ HRANIC VĚKU Rozvíjet a ponecháte Lidu jen možnost jeho zubožování, bezdomovectví, otroctví.. a že se to by obešlo bez trestu STVOŘITELE. 

JAKÝKOLI ÚHYBNÝ MANÉVR Z MÝCH VŠEM DOPORUČENÍ, Z **MÉHO PÍSMA**, JEŽ JSOU ZÁROVEŇ PŘIKÁZÁNÍMI 
zejména 
POLITIKŮM, POLITIČKÁM,
BUDE MÍT, MÁ, 
VŽDY 
V ČASE NÁSLEDKY V PODOBENSTVÍ TOHO, JAKO KDYŽ JEDETE AUTEM PO SILNICI, A UHNETE VOLANTEM 
ZA JÍZDY MIMO NI. 

NEBOŤ ÚHYBNÉ MANÉVRY
tohoto typu
 JSOU MIMO FUNKČNOST SYSTÉMU OPTIMÁLNĚ UDRŽITELNÉHO ŽIVOTA. 

 Chcete li žít úhybně vůči **Mému písmu**, politici, političky, pak uděláte službu Lidu Lepší, když TO RADŠI ZABALÍTE. 

~~
Dovětek:
Lidé NEpotřebují pro život důstojný až tak vydělávat měsíčně si vždy nutně statisíce s machrováním na bližní, 
ale potřebují
dostupné důstojné bydlení, dostupnost vzdělání, dostupnost zdravé stravy.. 
.. klid na život s PRORODINNOU politikou bez hranic věku, tedy nikoli s důrazem politiky prorodinné jen na rodiny mladé.. 

S podporou DOSTATEČNÉ DŮSTOJNÉ PÉČE.. 

~~~

Lásku, něhu, vira, 
či snad netopýra ? 

V Česku ? 
Snad..radši kočičku,
do kabelky:.. pejska ? 

~~~