Vybraný příspěvek

,,Bubeník"

,,Svatý Václav" (prosíte jej bez ustání by nedovolil Vám zhynouti) ,,spolu se Mnou" pějeme textově, zde, nyní v dál: ...

úterý 13. října 2020

Norské fondy (nejen Norské..) světu & LGBT komunity.. ¦¦ ¦¦. Gay rights are human rights / Práva LGBT osob jsou lidskými právy | CZ03 Schválené projekty | Ministerstvo financí ČR - Fondy EHP a Norska


Když se řekne: ,,gay"

No, téma TOŤ, co člověk, to individualita. 
TO, co zde v tomto článku popíšu, vychází ryze bez předsudků z Mých osobních životních zkušeností, tak, jak jsem měl možnost toto téma života i po léta pozorovat. 

Předem myslím, že Norové i kdokoli jiný má svobodné právo se rozhodnout, komu případně pošlou finanční podporu, a pokud vyloučili z ní obce, které nepodporují ideologii LGBT, je to jejich svobodná i v mezích zákona, volba. 

Když se řekne: ,,gay"

Rádi bývají i: v těsném kontaktu se ženami, které jim to hojně i baští.. vždyť jsou přece neškodí gayové. 
TO, jakou blízkost prožívají gayové se ženami, o tom si obvykle ostatní mužská populace může nechávat i zdát.. Mnohdy si i tak gayové poměrně zvrhle užívají, i po tají.. aby to ty ženy nevytušily.. 

Podrobnosti zde vynechávám, ale to, co u gayů v tomto ohledu vídávám, to opravdu hraničí se zvráceností morálky, a tím směrem s extrémismy na různé směry.. Tak se cítívají silní.. silnější i.. nad ostatními.. 

Gayové a sex:
Tedy, pokud se najdou dva muži, zamilují se do sebe, pokud spolu provozují intimnostní sex, v soukromí, je to jejich právo. 

Ovšem co Mne se týká, z představy, že jeden druhému olizuje penis, nebo že si penis strkají druhému do análního otvoru konečníku tlustého střeva, se mi dělá při pomyšlení na to nevolno. A rozhodně netoužím nic takového vidět na vlastní oči. Pokud však toto gayové provozují například v rámci skupinového výletu v rámci přítomnosti i osob heterosexuálních, a stane se jim, tedy dvěma gayům, že na zem na toaletě jim vypadne při aktu tom.. lejno, měli by být schopni to po sobě uklidit. 
Rodičovství dvou gayů? 
Rozhodně si nepřeji, aby zde uvedeným sexuálním praktikám dvou gayů bylo byť i jen na vteřinu svědkem nezletilé dítě. 

Lesby ? 

U žen je to jiné. 
Ty když se spolu milují, nemůže to asi být nehezké.. pokud nejsou na drogách či alkoholičky..pokud jsou slušné. 
Dítě do péče bych jim, ženám v takovém případě svěřil. 

Toliko souhrnně názor **Můj** K tématu.