Vybraný příspěvek

,,Bubeník"

,,Svatý Václav" (prosíte jej bez ustání by nedovolil Vám zhynouti) ,,spolu se Mnou" pějeme textově, zde, nyní v dál: ...

středa 14. října 2020

Jéje..

.. Jéje..

Jak to tak pozoruji, 
středo bodem Lidské civilizace je chlast.. 
.. tedy: alkohol, třtinový cukr takřka ve všem, průmyslová fruktóza taktéž.. cigarety.. drogy.. 

To je těžko radit.

~~
A politici, vláda, vlády ? 
Čeští, a.. Nejen ti Čeští ? 

!! Hra na blbečky vůči Lidu !! Stojící i ŽIVOTY !! 
Hlavně, aby ŽIL CHLAST, ŽE ?? A KDYŽ CHLAST NEŽIJE, EKONOMIKA SE PREJ HROUTÍ. 
TO JE PONĚKUD ŽALOSTNÝ MODEL BYTÍ, AKTIVIT, SOUHRNNĚ ZVANÝ COBY MODEL: ,,EKONOMIKA".. 
NEMYSLÍTE ??!! 
.. NO, ASI.. žel..,,NEmyslíte"..

~~
A v návaznosti na **Moje** články o TÉMATU ,,HAZARD.. NEUPOSLECHLI.." na www.GoldenFriendOne.blogspot.com z uplynulého týdne s www linky na Můj článek Z dubna 2020, kdy byl denní přírůstek počtu nakažených osob Covid 19 v ČR cca 300, jsem psal, že je hazard rozvolňovat opatření nouzového tehdejšího stavu, pokud počet nově nakažených osob přesáhne denní součet 170. PŘESTO JSTE TO..
,,BABIŠINČE a spol. " UDĚLALI. 
Hlavní hygienička s premiérem začali hlásat číslo 400 coby strop, kdy se opatření by musela navrátit.. Po té začali říkat, že počet 400 je za takovýmto plánem údajem počtu vážně nemocných.. pak, spolu s tím, jak se zvyšoval počet potvrzených nakažených osob s Covid 19, začal Andrej Babiš říkat, že na počtu nakažených až tak nezáleží, ale zejména na počtu mrtvých.. toto vše coby nejedno prohlášení do médií, televize. No, a hejbli zadkem až při počtu denního nárůstu zjištěných nakažených osob kolem dnes cca 4000. 

O čem toto vše svědčí ? 
O tom, že se vláda snažila do co nejposlednější možné chvíle vytvářet falešně fašistický předvolebně pocit klidu a falešného bezpečí. 
Dělají si naprosto, co chtějí. 
Jediné, o co Babiši či a spol jde, je aktuálně hlavně to, aby se čas pokud možno co nejpoklidněji, co nejtišeji překulil přes parlamentní volby 2021, tedy pokud možno i bez demonstrací. 

Z uvedeného lze dovodit že všude opěvovanému PR týmu Andreje Babiše současný vývoj situace, která byla předvídatelná, velmi vyhovuje. 

Na co tedy coby "národoví" testujeme ? 

Omluva včerejší Prymuly, oblíbence prý Miloše Zemana, ve světle, nebo spíše ve tmě zde uvedeného ? A kolik životů tento fašismus doposud stál ?.. a kolik životů bude ještě tento fašismus muset stát ??!!
V ignoranci **Mých** varování zdejších z jara, z dubna 2020.. ze strany odpovědných osob i naprostého diletantismu české vlády nejen v tomto směru. 
A člen vlády Babišince ministr průmyslu Havlíček má tu drzost moralizovat mediálně národ o tom, co je fér a co není fér, po jeho předchozím vyjádření směrem ku OSVČ.. 

Velmi smutné, ale také myslím, alarmující je, že vlády států Evropy se odebraly ve stejném čase, tedy nejspíš po vzájemné dohodě naprosto stejným směrem. 

Vakcinace proti Covid 19? 
Vakcinace
NENÍ 
totéž, co IMUNIZACE. 
Tedy, myslet si, že si mohou Lidé huntovat zdraví jedy typu: alkohol,.. třtinový cukr, průmyslová fruktóza, chemie v potravinách..,cigarety a jiné drogy.., 
snižovat si tak mezigeneračně, tedy i geneticky, epigeneticky, svou imunitu, imunitu svých dětí, ( i Matky Země~klimatu..) stran Homo Sapiens.. 
taktéž masivně
masáží  Českého Lidu politicky ekonomicko sociálně 
,,exekučním fašismem" 
a ŽE TOTO VŠE se dá zalepit Rádoby záplatou ,,vakcinace", 
JE NIKOLI MOUDRÉ, 
NÝBRŽ PONĚKUD
ZOUFALE BOHU Rádoby, 
AVŠAK V ČASE I:
MARNÝM
( jak už to tak dle ZÁKONŮ BOŽÍCH i bývá) 

VZPUPNÝM MAGORSTVÍM.

Plošná akce ,,otestování Českého obyvatelstva"?? 
Jde, i dle odborníků, při testu o pouze aktuální stav jedinců. Máš Prymulo, Babiši a spol. na to, i energii, abyste testovali celý Lid plošně každé cca i 3 dny?? Ne?? Tak Nedělejte z Lidu blbce. 
Z uvedeného je zřejmé, že Babišinec a spol. je jen Rádoby PR šarádou, hlavně volebně dotační zejména do kapes mu, například agrofertně s pseudo fašismem exekučním vůči Českému Lidu..ve stopách i svých vládních postsametových předchůdců. 

~~
Babičky.. a od nich prý že:
ponožky ? Já tedy radši ponožky od:


( .. od oveček ) 

~~

( TOŤ i: coby **Můj** vzkaz dnes i barevně puntíkaté rozjařeně usměvavé aktuální ministrini spravedlnosti ČR Marii Benešové.. a: VŠEM !! ) 

~~~